BH Telecom
“PLANET OBUĆA TRAVNIK” ->> NOVA KOLEKCIJA
Aktuelno

“PLANET OBUĆA TRAVNIK” ->> NOVA KOLEKCIJA << JESEN/ZIMA 2021/2022

U sve trgovine najvećeg maloprodajnog lanca obuće  “Planet obuća” stigla je   >> NOVA KOLEKCIJA << JESEN/ZIMA 2021/ 2022, koja će Vas osvojiti na prvi pogled.

Nova kolekcija popularnih brendova “Planet obuće” donosi nove trendove koji svojim neodoljivim spojem udobnosti i mode opisuju najnovije modele obuće koji obiluju ukrasima, rock elementima, animal printom i bezvremenskom elegancijom.

Obavezni must have ove sezone kada je u pitanju ljepši spol su robusne GLEŽNJAČE na vezanje, sa velikom naglašenom potplatom u svim bojama, pogodne za suho vrijeme i kišu, koje će se savršeno uklopiti u svaki jesenski outfit.

Pored mladalačkih modernih modela gležnjača, u novoj jesenskoj kolekciji “Planet obuće” pronaći ćete i nezaobilazne modele TENISICA ukrašene cirkonima i biserima, atraktivne FLAT CIPELE sa masivnim lancima koji će Vašem jesenskom outfitu dati poseban retro efekat kao i klasičnije modele cipela prigodne za sve generacije i prigode.

 

Sada je idealna prilika da posjetite Vama najbližu trgovinu „Planet obuća“ u Travniku, na adresi Bosanska bb, jer Vas pored novih modela očekuje i sjajna akcija „KUPI JEDAN PAR, DRUGI PAR -40% POPUSTA“, koja uključuje i modele iz nove kolekcije JESEN/ZIMA 2021/2022.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti trgovine “Planet obuća” ili više volite kupovati iz udobnosti svog doma, sve modele, uključujući i modele nove kolekcije možete naručiti putem web stranice www.planet-obuca.com i OLX shopa: PlanetObuca – OLX shop – OLX.ba uz POPUST OD -20% NA SVE!

 

Izbor je odličan, a cijene nikada povoljnije.

 

 

Iz najnovije kolekcije “Planet obuće” izdvajamo: