BH Telecom
Aktuelno

Poklon za sve uzraste: Prije Nove godine kupite Playstation 4 po velikim sniženjima!

Posljednji dani druge decenije 21. stoljeća za sebe vežu nostalgiju i sjećanja.

Stariji će se sjećati proteklog desetljeća sa jednog aspekta, mlađi sa totalno drugačijeg, ali svakako da je prethodni period kod svih ostavio snažno urezane memorije.

Kada govorimo o zabavi, gamingu ili razonodi, svijetionik protekle decenije je konzola Playstation. Sonyjeva konzola je prisutna na tržištu već 25 godina, ali pomak koji je napravljen sa četvrtim izdanjem Playstationa je neviđen u svijetu video igara.

Sony uveliko priprema PS 5, a zbog svojih naprednih komponenata i “četvorka” će još dugo biti u igri. Upravo zbog svega navedenog, Digitalis Dstore je odlučio svoje kupce počastiti velikim sniženjem na Playstation konzolu, video igre, kontrolere i drugu dodatnu opremu.

Garant najbolje cijene koji Dstore nudi svojim kupcima je svojevrsna uzdanica svih zainteresiranih za kupovinu najprodavanije igračke konzole. Velika sniženja traju još tri dana, pa stoga preporučujemo da što prije posjetite jednu od dvije Dstore prodavnice u Travniku, ili one u Turbetu, Bugojnu, Novom Travniku, Donjem Vakufu, Gornjem Vakufu ili Jajcu.

Agencija DAN