Aktuelno

Poliklinika Omnia Medica uvela novu uslugu – ergometrija na raspolaganju građanima

Poliklinika Omnia Medica, lider u pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite, sa zadovoljstvom objavljuje dodatak svog širokog spektra medicinskih usluga – ergometriju. Ova nova usluga omogućava pacijentima precizno praćenje srčane aktivnosti tokom fizičkog napora, što je od ključnog značaja za dijagnostiku i praćenje srčanih problema.

Ergometrija, poznata i kao test opterećenja, pruža detaljne informacije o performansama srca i krvnih sudova tokom fizičkog aktiviranja. Ova metoda omogućava stručnjacima da identifikuju potencijalne srčane probleme kao što su koronarna bolest srca ili aritmije, te da preporuče odgovarajući tretman ili prevencione mjere.

Poliklinika Omnia Medica nalazi se na adresi Kula br. 5 u Travniku, a za više informacija i rezervacije možete ih kontaktirati putem telefona na broj +387 61 225 040.

Ova nova usluga dodaje vrijednost već impresivnoj ponudi Poliklinike Omnia Medica i potvrđuje njihovu posvećenost kontinuiranom unapređenju zdravstvene zaštite svojih pacijenata.

Travnicki.INFO