dstore
Posebna maturantska ponuda u Frizerskom salonu HAMI Travnik
photo: Agencija DAN
Aktuelno

Posebna maturantska ponuda u frizerskom salonu HAMI Travnik

Planet obuca

Pripreme za ovogodišnju maturu uveliko su počele. Kupuju se haljine i odijela, dogovaraju se parovi za tradicionalnu šetnju gradskim ulicama

Dio ove svečarske atmosfere na poseban način ove godine bit će i frizerski salon Hami.

Naime, ove godine u ovom salonu krairali su posebnu ponudu za maturantice koje ne mogu priuštit svečanu frizuru. Prvih deset, koje se jave, mogu potpuno besplatno dobiti matursku frizuru i šminkanja. jer, kako kažu,svaka maturantica zaslužuje poseban tretman.

Također, i sve druge koje žele rezervirati svoj termin, za farbanje, pramenove, šišanje ili feniranje, a prije fotografisanja sa maturske panoe, mogu se javiti u salon ili na broj telefona +387 61 719 138

Potrebno je rezervirati i termin za svečanu frizuru za matrusku zabavu, a u dogovoru sa osobljem frizerskog salona Hami, moguće je iznaći nabolji termin ali i najbolje rješenje za frizuru.

Ne treba zaboraviti da se ovdje pružaju i vrhunski tretmani za njegu kose, različite maske i preparati, što je adekvatna priprema da u maturskoj noći svaka maturantica zablista na poseban način.

Frizerski salon HAMI nalazi se u neposrednoj blizini Šarene džamije u Travniku, a svoj termin možete rezervisati na broj:

+387 61 719 138