BH Telecom
Aktuelno

Posjetili smo Dstore u Travniku i Turbetu: Ove prodavnice u potpunosti opravdavaju slogan ”Centar tehnike” (FOTO)

Kako bi provjerili isključivo pozitivna iskustva kupaca novotravničke kompanije Dstore, odlučili smo posjetiti dvije prodajne jedinice, i to u Travniku i u Turbetu.

Slogan ”Centar tehnike” vjerovatno je i najbolja mjerna jedinica za ponudu u navedene dvije prodavnice. U ponudi se mogu naći proizvodi iz domena tehnike za sve starosne kategorije, a važno je istaći da Dstore svojim kupcima nudi isključivo proizvode renomiranih proizvođača kao što su Sony, Samsung, Phillips, Gorenje, Beko, i mnogi drugi. Tokom naše posjete mnogi stanovnici Travnika i Turbeta došli su pronaći sebi potrebne proizvode, a uz ljubaznost osoblja svi su izlazili sretni i nasmijani nakon obavljene kupovine.

Digitalis Dstore svojim kupcima garantuje najbolje cijene, a usporedbom cijena konkurenata došli smo do zaključka da se ne radi o uobičajnoj prodajnoj floskuli, već da ova kompanija ima jake temelje iza obećanja koje uistinu nosi veliku težinu. Prodajno mjesto u Travniku nalazi se u ulici Bosanska, nekoliko koraka preko ceste od Hotela Lipa, Trga grada Lajpciga i poznatih travničkih turbeta. Turbe je svoj Dstore checkpoint dobilo prije nešto manje od godinu dana. Stanovnicima ovog mjesta uveliko je olakšana kupovina kućanskih aparata i druge tehnike, s obzirom na mogućnost dostave i montaže.

U Dstore prodavnicama pronaći ćete svu tehničku opremu nužnu za svakodnevan život, razonodu i olakšanje svakodnevnice. Tako ćete u jednoj od ove dvije lokacije (a Dstore je prisutan na još sedam lokacija), pronaći baš sve. Frižideri, pećnice, veš mašine, televizori, laptopi, igračke konzole i mobiteli samo su jedne od mnogobrojnih grupa proizvoda koje je moguće naći na policama.

U vremenu u kojem živimo svaka preporuka nosi sa sobom teško breme, ali nakon upriličene posjete svim našim čitaocima možemo iskreno preporučiti odlazak i kupovinu u ”Centru tehnike”.

Agencija DAN