Aktuelno

Poslovni iskorak: Vrtić “Snježna Pahuljica” otvara poslovnicu u Han Biloj

Dostupnost različitih usluga u svim dijelovima jedne općine značajno unapređuje kvalitet života za sve stanovnike. Balansirane mogućnosti daju prostor za motiviranje razvoja svake sredine, uključujući mlade porodice s djecom.

U tom smislu, vrijedna pažnje je i inicijativa Privatne predškolske ustanove “Snježna pahuljica” iz Travnika, koja nakon višegodišnjeg iskustva rada s djecom predškolskog uzrasta, osluškujući potrebe roditelja na području Biljanske doline, otvara poslovnicu na ovom području. Sada je već izvjesno da u novoj školskoj godini vrtić ove predškolske ustanove otvara vrata za djecu predškolskog uzrasta u Han Biloj. Pripreme su počele, a uvjeti će u potpunosti biti prilagođeni za djecu ovog uzrasta.

U vrtiću će biti formirana jedna mješovita odgojna skupina, odnosno omogućen boravak za djecu uzrasta od 3 do 6 godina. Upis je već počeo, pa svi zainteresirani mogu dobiti informacije u Travniku u vrtiću “Snježna pahuljica” na kružnom toku na Meljancu, ili na broj mobitela 061 871 467.

Travnicki.INFO