Sport

Pozitivne promjene u NK Travnik

I dok stručni štab kompletira igrački kadar za predstojeću sezonu, nova Uprava NK Travnik ubrzano radi na promocija kluba i povratku navijača na stadion Pirota. Za nepunih mjesec dana primjetne su promjene i napredak u funkcionisanju kluba. Dosta mladih igrača je priključeno prvom timu, počeli su radovi na rekonstrukciji stadiona Pirota, kao i prodaja članskih karti.

I navijači su prepoznali pozitivne pomake, pa je tako na posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Novog Travnika veliki broj simpatizera došao pružiti podršku vezirskom timu. Šaban Baltić kaže kako NK Travnik prati više od dvadeset godina i da  redovno dolazi na Pirotu, ali putuje i na gostovanja. Istako je  da daje podršku novom rukovodstvu i da se nada kako će se Travnik ponovo vratiti u Premijer ligu BiH.

Članovi Uprave NK Travnik pozvali su sve navijače i simpatizere da podrže rad kluba kupovinom članskih karti i navijačkih rekvizita. Svakog vikenda promo štand NK Travnik sa promoterkama bit će postavljen na centralnom gradskom trgu, tako da će svi ljubitelji Travnika imati mogućnosti kupiti neki od rekvizita i učlaniti se u klub.

Autor članka: Press služba NK Travnik