BH Telecom
Aktuelno

Prevencija, dijagnostika, liječenje: Poliklinika Omnia Medica postavlja zdravlje na prvo mjesto (VIDEO)

Poliklinika Omnia Medica u Travniku brzo je postala prepoznatljiva po svojoj predanosti vrhunskoj medicinskoj usluzi, pružajući širok spektar zdravstvenih usluga stanovništvu Srednjobosanskog kantona i šire. Ova moderna zdravstvena ustanova osnovana je na temelju bogatog iskustva, znanja i tradicije privatne prakse porodice Šuškić, s ciljem da odgovori na sve veće potrebe pacijenata za kvalitetnim i brzim medicinskim uslugama.

Poliklinika nudi raznovrsne specijalističke preglede i dijagnostičke usluge iz područja interne medicine, ginekologije i akušerstva, pedijatrije, neurologije, endokrinologije, dermatovenerologije, a u planu je i uvođenje novih disciplina. Ključna odlika Omnia Medice je mogućnost da pacijenti na jednom mjestu obave sve potrebne preglede, što je posebno značajno za brzu dijagnostiku i efikasno liječenje​​.

Poliklinika Omnia Medica također pokazuje visok stepen društvene odgovornosti kroz aktivno uključivanje u globalnu borbu protiv raka, posebno naglašavajući važnost prevencije i rane dijagnostike. U sklopu obilježavanja Dana borbe protiv raka, poliklinika je organizovala promotivne akcijske pakete za muškarce i žene, naglašavajući važnost redovnih pregleda i pristupačnosti ovih ključnih zdravstvenih usluga. Za žene su pripremljeni paketi koji uključuju ultrazvuk dojki i štitne žlijezde, dok muškarcima nude ultrazvuk testisa i abdomena, sve s ciljem podizanja svijesti o značaju preventivnih pregleda​​.

U fokusu je i neurološka briga, gdje poliklinika ističe svoju posvećenost pružanju visokokvalitetne neurološke dijagnostike i liječenja. U ponudi su temeljiti neurološki pregledi, Transkranijalna Doppler Sonografija za analizu protoka krvi u mozgu, te Color Doppler pregled krvnih sudova vrata, što svjedoči o težnji poliklinike da primjenjuje napredne tehnologije u pružanju medicinskih usluga​​.

U proteklom periodu, iz ove Poliklinike posebno naglašavaju i usluge iz interne medicine, s posebnim naglaskom na Holter EKG-a i Holter KP (nalazi u 24 sata), kao i ultrazvuk srca.

Poliklinika Omnia Medica, smještena u srcu Travnika, pozicionirana je kao centar izvrsnosti u pružanju sveobuhvatne zdravstvene zaštite, gdje pacijenti mogu očekivati visokokvalitetnu uslugu, brigu i predanost zdravlju od strane renomiranih stručnjaka. Njihov rad i usluge postavljaju nove standarde u zdravstvenom sektoru, te predstavljaju važan doprinos kvaliteti života u lokalnoj zajednici i šire.

Sve informacije o dostupnim uslugama i rezervaciji termina, možete dobiti putem broja: +387 61 225 040

Poliklinika se nalazi na adresi Kula br. 5, a samu lokaciju pogledajte u video prilogu.

Travnicki.INFO