BH Telecom
Aktuelno

Soz Unitas: Sa riječi na djela! Mladi Vitežani ponos svoga grada ali i cijele BiH

Naša ekipa je zatekla mlade Vitežane, članove poznatog studentsko-omladinskog brenda :”Soz Unitas”, kako učestvuju u poslovnim aktivnostima koje organizira i kojima rukovodi ovo društvo redovnih studenata i đaka.

O čemu se zapravo radi detaljnije nas je upoznala projekt menadžerica Soz Unitas-a Azra Hošić:

“Prije svega želim da Vam se u svoje lično ime i u ime cijelog kolektiva zahvalim na interesovanju vezanom uz naše aktivnosti. Kao što možete i vidjeti, riječ je o realizaciji projekta inventure kojeg naše društvo organizira za poslovne partnere širom BiH. Trudimo se da kroz pomenutu uslugu zadamo visoke standarde i osiguramo prvoklasnu uslugu.

Da slika govori više od hiljadu riječi svjedoči upravo ova drugarsko-radna atmosfera naših studenata i đaka, članova Soz Unitasa iz Viteza.

Upravo putem izraženog interesovanja vezano za ovakve i slične aktivnosti, mladi Vitežani šalju svima jasnu poruku da druženje kroz rad zapravo predstavlja odličnu alternativu svim dostupnim porocima modernog vremena i pozivaju ostale drugare da postanu dio naše snažne studentsko-omladinske zajednice. Uz to, Unitas sa svojim poslovnim partnerima osigurava fantastične uslove, što je moguće optimalnije radno okruženje, kao i priliku da mladi zarade džeparac te tako olakšaju i unaprijede svoj studentski i đački život”. Ističe naša sagovornica.

I zaista kroz ovu kratku reportažu možemo potvrditi da je to baš tako. Ohrabrujuće je vidjeti veliki broj mladih ljudi koji svojim primjerom prelaze sa riječi na djela. Pokazuju da su zainteresirani za očuvanje tradicionalnih i zdravih vrijednosti koje su garant prosperitetnijem razvoju društvene zajednice.

Zbog toga čestitamo mladim Vitežanima i njihovom Soz Unitas-u na afirmaciji studentsko-omladinskog rada kao i svih ostalih pozitivnih vrijednosti koje proističu iz njihovih zajedničkih aktivnosti!

Travnicki.INFO