Specijalni program BH Telecoma za nezaboravnu novogodišnju noć
Specijalni program BH Telecoma za nezaboravnu novogodišnju noć
Aktuelno

Specijalni program BH Telecoma za nezaboravnu novogodišnju noć

Planet Obuca

Zabavite se uz hitove Severine, Halida Bešlića, Vajte, Lake&Mirele i bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala u live izvedbii nasmijte uz film našeg oskarovca „Deset u pola“ 

Specijalni novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“ počinje u 21 sat, a za vas nastupaju zvijezde sa svojim hitovima za nezaboravan provod.

Severina, Halid Bešlić, Seid Memić Vajta i Laka i Mirela nastupaju uz pratnju i muzičku produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala, koji su specijalno za ovu priliku uradili nove aranžmane za neke od pjesama.

Kroz novogodišnji show vodit će vas uvijek dobro raspoloženi Tarik Filipović i Helena Vuković.

Po završetku novogodišnjeg programa „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“, pola sata poslije ponoći, udobno se smjestite i pogledajte novi film Danisa Tanovića „Deset u pola“.

Komedija, kao stvorena za novogodišnju noć govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

Glavne uloge tumače Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović, sporedne: Kerim Čutuna, Helena Vuković, Anja Matković, Goran Navojec, Nermin Tulić, Faketa Salihbegović Avdagić i Boris Ler.

Novogodišnji program je besplatan za sve Moja TV i Moja webTV korisnike, a uz nadoknadu od 7,99 dostupan je u gledaocima BiH i cijelom svijetu.

Film ne može biti emitovan za korisnike izvan BiH, zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Pay-per-view kartu možete kupiti ovdje.

Rezervišite svoje mjesto na dočeku nezaboravne Nove godine!