Transparency International
Šta je Dan žena bez pravog poklona? (FOTO)
photo: Agencija DAN
Aktuelno

Šta je Dan žena bez pravog poklona? (FOTO)

Planet obuca

Osobnost žena ima svoju šaroliku prezentaciju. Realizuje se u načinu života, stavu, stilu odijevanja, gdje određeni detalji igraju važnu ulogu. Upravo stoga, ukoliko želite obradovati sebi dragu ženu, jedan od načina je da ukažete poštovanje tom njenom već izgrađenom stilu.

Modni dodaci upotpunjuju ukupni dojam, a najčešće je to zanimljiv komad nakita, prikladna marama ili uvijek neophodna tašna.

Velika ponuda u Knjižari GS u donjem dijelu grada, daje mogućnost da odabirom pravog poklona po prikladnim, prazničnim cijenama, izaberete najbolje za  Vašu posebnu damu.

Ta šarolikost zadovoljava svaki stil i ukus, pa ćete u ovom prodajnom objektu naći nešto zanimljivo iz postojeće ponude nakita i marama, po cijenama nižim za 10%, i to 8. i 9. marta.

Popust za isti termin, a u visini od 20% vrijedi i na ponudu torbi, različitih veličina i dezena, a na vama je i odluka o vrsti materijala, kao i izbor dizajna.

I naravno, različiti naslovi kao redovna ponuda knjižare, uvijek su dobar izbor za poklon, poseban i drukčiji od onih uobičajenih.

Dan žena prava je prilika da iskažete zahvalnost, poštovanje, ljubav, jer imati majku, sestru, suprugu, prijateljicu, posebna je privilegija, a poklon, kao mali znak pažnje i to uz praznične cijene u Knjižari GS zapravo su mogućnost da im se to i pokaže.

Vrijedno je napomenuti da će popust na sve torbe  u visini od 15% trajati sve do kraja marta u Knjižari GS – Donja čaršija u Travniku.

Agencija DAN

Trebamo da znamo!