Transparency International
Subotu rezervišite za Alma Ras Bazar
Aktuelno

Subotu rezervišite za Alma Ras Bazar

Planet obuca

Pored fantastičnih cijena i sezonama prilagođenih potreba Alma Ras kupaca, kreiran je i jedinstven projekat nazvan Bazari. U pitanju je odlična pogodnost gdje sve kupce očekuje sniženje od 30% na kompletan asortiman, bez iznimke. Karakteristika Bazara jeste da traje jedan dan i samo u određenoj poslovnici. Dan rezervisan za Travnik je subota 10. novembar, a butik potražite na adresi Bosanska 104. Karakteristika Bazara jeste da traje jedan dan i samo u određenoj poslovnici. Ne propustite jedinstvenu priliku kupovine po nižim cijenama!

Dame će obradovati raznovrsna ponuda, od jednostavnih Basic modela pa do onih koje će ih učiniti senzualnijim i poželjnijim. Muškarce, koji uvijek traže više i bolje, očekuje donje rublje i spavaći program koji će upotpuniti njihov životni stil, status i karakter.

 

Alma Ras nije zaboravila ni mališane, pa je i za njih pripremljen spavaći program i donje rublje po cijenama nižim za 30%.

U mjesecu novembru u Alma Ras butiku potražite termo program i zimske pidžame po posebnim pogodnostima. Kupovinom dva artikla iz navedenog asortimana, drugi, jeftiniji dobijate po cijeni nižoj za 50%.

Da biste na vrijeme bili informisani o određenim pogodnostima i novitetima, brendove Alma Ras i Manners možete pratiti na sljedećim FB stranicama Alma Ras i Manners

Trebamo da znamo!