BH Telecom
Sutra otvorenje novog BH Telecom centra u Travniku
photo: BH Telecom (ilustracija)
Aktuelno

Sutra otvorenje novog BH Telecom centra u Travniku

BH Telecom u svojim planovima i strategiji razvoja za naredni period ima za cilj približavanje korisnicima usluga na području cijele Bosne i Hercegovine, pa u tom smislu sutra u Travniku otvora još jedan prodajni objekt – BH Telecom centar Travnik II.

To je 61. koji će biti pušten u rad, od 73 planirana prodajna objekta BH Telecoma ovog tipa u BiH.

Na području koje pokriva Direkcija Travnik BH Telecoma dosad je pušteno u rad  devet telecom centara: u Travniku, Novom Travniku, Bugojnu, Kiseljaku, Jajcu, Livnu, Fojnici, Vitezu i Gornjem Vakufu, tako da je ovo deseti BH Telecom centar na području Srednjobosanskog kantona.

Putem ovog centra zainteresiranima će biti omogućeno uključenje svih usluga BH Telecoma, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja i opreme iz bogate ponude BH Telecoma, zatim Ultra Start paketa, Ultra dopuna, naplata računa i drugo.

Radno vrijeme tog objekta BH Telecoma bit će radnim danima od 08.00 do 18.00 sati, a subotom od 08.00 do 14.00 sati. Taj prodajni prostor ima površinu 100,50 kvadratnih metara.

Izvođač radova na adaptaciji, uređenju i opremanju je bila firma  “Merkez Oil” d.o.o. Novi Travnik. Izvršna direkcija za investicije BH Telecoma je u saradnji sa Direkcijom Travnik izradila idejno arhitektonsko rješenje, a glavni projekt je izradila projektna kuća „TRIM Grupa“ d.o.o Travnik, saopćeno je iz BH Telecoma.

FENA