Sutra rođendansko sniženje u prodajnom centru Magaza Nur Vitez
Sutra rođendansko sniženje u prodajnom centru Magaza Nur Vitez - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Sutra rođendansko sniženje u prodajnom centru Magaza Nur Vitez

Već početak prošle godine, nagovijestio je probleme izazvane pandemijom COVID-19 u svim segmentima života. Uz sektor zdravstva, privreda je u ovom trusnom periodu bila i još uvijek je u nezavidnom položaju.

Stoga je svaki pokušaj da se pokrene biznis, u vremenu kada se gase i oni postojeći, ličio na svojevrsnu avanturu. No, oni hrabri, spremni da rizikuju ipak su se upuštali u neizvjesnu budućnost, ali jednako tako, punu nade. Na kraju, da nisu tako osjećali, teško da bi se usudili, a u tome je, složili bi se mnogi, pola uspjeha.

Otprilike, ovo je i priča koja je počela prije godinu dana o Magazi Nur iz Viteza.

Za stanovnike ovog dijela Srednjobosanskog kantona, dostupnim su učinili sportsku opremu, ali i drugu odjeću i obuću za muškarce i žene, a jednim dijelom i za djecu najpoznatijih svjetskih brendova. Sve je visoke kvalitete, a radi bogate ponude i u pogledu dizajna teško da se traženo ne može naći. Hiljadama se broje ponuđeni artikali, pa posjeta Magazi Nur svakako traži dovoljno pažnje, te je stoga dobro unaprijed planirati vrijeme za kupovinu.

S obzirom da upravo sutra, 1.6.2021. godine, Magaza obilježava svoj prvi rođendan, osim tek završene nagradne igre, radost ovog rođendanskog slavlja podijelit će i prigodnim sniženjem.

Vrijedno je napomenuti da će osim već sniženog programa, ovim sniženjem biti obuhvaćena kompletna ponuda u prodajnom centru Magaza Nur.

Prilika je ovo za kupovinu proljetnih jakni, trenerki, dukserica, majica dugih i kratkih rukava a sve po cijenama nižim od 20%.

Po istim uvjetima sutra dostupne su i patike, muške i ženske košulje, kravate, kozmetika, tašne, čarape i brojni drugi arikli.

Magaza Nur nalazi se preko puta prodajnog centra FIS u Vitezu, a radno vrijeme je od 10 do 20 sati.

Zato iz Magaze Nur pozivaju sve kupce da ih sutra posjete i da zajedno uz obostrano zadovoljstvo i nastavak već ostvarene dobre saradnje i povjerenja sa kupcima, obilježe prvu godinu rada.

Agencija DAN