BH Telecom
Aktuelno

Travnik će i ove godine imati klizalište u centru grada: Značajno veće od prošlogodišnjeg i uz bogatiji program!

Na platou pored Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik i ove godine, uz pomoć partnera i prijatelja, postavlja se veliko klizalište za građane i sve posjetitelje u sklopu višednevne manifestacije „Travnička božićna čarolija“ u razdoblju od 01. decembra do 15. januara 2024.

Klizalište će raditi u periodu od 13:00 do 22:30!

Za razliku od prošlogodišnjeg klizališta, ove godinu posjetiteljima i građanima Travnika biti će ponuđeno veće klizalište s putićima po platou, kao i veći broj klizaljki.

Klizalište će biti otvoreno 01. decembra 2023. godine prigodnim programom, a uz klizalište posjetiteljima će biti ponuđen i drugi kulinarski sadržaj. Muzički dio programa upotpunit će Lidija Bačić.
Najmlađim posjetiteljima će biti osigurani pomoćni elementi (polarni medvjedići) za učenje i pomoć prilikom klizanja, a za korisnike je osiguranu preko 150 klizaljki.

Površina klizališta iznosi 500 m2.

Travnička čarolija će ove godine upotpuniti svoj program i velikim dočekom Nove godine na otvorenom s Duškom Kulišom, a za najmlađe će biti organiziran poseban program 31.12.2023. godine u podne dočekom dječje Nove godine!

Travnicki.INFO