dstore
U petak manifestacija "Izbor sportiste općine Travnik za 2018. godinu"
Sa prošlogodišnjeg Izbora - photo: Agencija DAN (arhiv)
Sport

U petak manifestacija “Izbor sportiste općine Travnik za 2018. godinu”

Planet obuca

“Izbor sportiste općine Travnik” je tradicionalna manifestacija na kojoj se proglašavaju najbolji sportisti Općine Travnik.

19. po redu “Izbor sportiste općine Travnik” u organizaciji Sportskog saveza općine Travnik a pod pokroviteljstvo načelnika Općine Travnik, Admira Hadžiemrića, održat će se u petak, 25. januara 2019. godine u JU “Centar za kulturu Općine Travnik” sa početkom u 20:00 sati.

Izbor najboljih sportista i sportskih ekipa na podrućju Općine Travnik jedan od najvažnijih projekata u oblasti sporta iako situacija u oblasti sporta na području općine Travnik nije na zavidnom nivou uzimajući u obzir postignute rezultate sportista i sportskih ekipa na području općine Travnik u 2018. godini.

Ali bez obzira „Izbor sportiste općine Travnik za 2018. godinu” je značajna kulturno-sportska manifestacija, koja okuplja veliki broj sportista, građana i predstavnika javnoga života Općine, Kantona i države, a ujedno i privlači pozornost medija i na kojoj će se najboljim među najboljima sa područja Općine Travnik dodjeliti priznanja za postignute rezultate u 2018. godini.

Na manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste općine Travnik za 2018. godinu” bit će uručene nagrade za životno djelo, zlatne, srebrne i bronzane plakete Sportskog saveza općine Travnik, kao i povelja i zahvalnice za podršku u radu Sportskog saveza općine Travnik.

Najbolji sportisti Općine Travnik izabrani su u skladu sa Pravilima za izbor sportiste i sportske ekipe SBK/KSB.

Upravni odbor Sportskog saveza općine Travnik