BH Telecom
Aktuelno

U subotu podržimo Borac u Turbetu: U goste stiže Kakanj, ekipa najavljuje borbenu utakmicu

Nakon dva gostovanja i dva uzastopna poraza rukometaši travničkog „Borca“ u subotu, 18. 11. 2023. godine u Sali OŠ „Turbe“ u Turbetu sa početkom u 18,00 sati  dočekuju ekipu RK „Kakanj“, Kakanj. Porazi na gostovanju, posebno na gostovanju u Jajcu, igračima RK „Borac“ su obaveza da pred domaćom publikom poprave utisak i da borbenošću i zalaganjem na rukometnom terenu pokušaju ostvariti što bolji rezultat.

Upravni odbor RK „Borac“, Travnik u proteklom periodu nastojao stvoriti što bolje uslove za trenažni proces i daje maksimum u organizaciji domaćih i gostujućih utakmica a od igrača i trenera Mašića očekuje se da ostave srce na terenu bez rezultatskog imperativa. Novoizabrano rukovodstvo Kluba svjesno je činjenice da je period formiranja ekipe mukotrpan i dugotrajan posao posebno jer posljednjih godina Klub nije imao omladinskih selekcija koje su okosnica razvoja i kvaliteta.

Shodno navedenom, pozivamo sve stanovnike i ljubitelje rukometa sa područja Općine Travnik da se pridruže i daju podršku jer  “Naša priča nije potpuna bez vas! Pridružite se na utakmicama i zajedno pišemo povijest rukometa u Travniku.”

Travnicki.INFO