Aktuelno

U susret ramazanu: Hotel Vezir Palace za posjetioce pripremio pet bogatih iftarskih ponuda

Hotel Vezir Palace u Travniku pripremio je pet iftarskih ponuda za nadolazeći mjesec ramazan. Ovo je vrijeme kada muslimani širom svijeta poste od zore do zalaska sunca, a iftar predstavlja obrok kojim se prekida post nakon zalaska sunca.

Hotel Vezir je poznat po svojim kulinarskim delicijama, a ove godine su pripremili pet različitih iftarskih ponuda. Svi obroci su pažljivo pripremljeni i uključuju tradicionalna jela kao što su čorbe, jela od mesa i povrća, te slatkiše.

Sve ponude su dostupne svakog dana tokom mjeseca ramazana, a cijene se kreću od 25 KM do 40 KM po osobi, a iftar možete rezervisati svakim danom ramazana do 18 sati na brojeve +387 61 977 951 ili +387 30 595 500.

Uz ukusnu hranu, gosti hotela Vezir Palace mogu uživati ​​u tradicionalnoj atmosferi tokom iftara. Ovaj povod pruža priliku da se okupite s porodicom i prijateljima i uživate u obroku koji simbolizira zajedništvo i solidarnost.

Ako ste u Travniku tokom mjeseca ramazana, posjetite Hotel Vezir Palace i uživajte u ukusnoj hrani i jedinstvenom iskustvu iftara.

Travnicki.INFO