BH Telecom
U Travniku otvoren "Cattleya by Ella": Nova oaza za žene u našem gradu
U Travniku otvoren "Cattleya by Ella": Nova oaza za žene u našem gradu - photo: Agencija DAN
Aktuelno

U Travniku otvoren “Cattleya by Ella”: Nova oaza za žene u našem gradu

Definirati ljepotu, veoma je teško, a mnogi bi se složili da je i nemoguće. Ipak u najširem smislu, ljepota označava, sklad i ugodu posmatraču.

Pojam ljepote nalazi svoje mjesto u okviru jedne kulture, i ne može se razdvojiti od šireg društvenog konteksta. Žene, više nego muškarci i tako kroz historiju, nastojale su uljepšavanjem doći bliže onome što je društvo jednog vremena i jedne kulture označilo kao lijepo. Ipak, u svim tim specifičnostima, zdravi i njegovani izgled uvijek je prihvaćen, a naglašavanje tih vrijednosti, postala osnovna zadaća savremenih salona ljepote.

Na takav način, svojim klijenticama pristupaju i u novootvorenom salonu Beauty Studio “Cattleya by Ella” u Travniku.

Nastoje olakšati svakodnevnim i povremenim tretmanima, ono što je standard redovne njege svake žene koja drži do svog izgleda. Posebno raduje, da je u vrijeme ograničenog boravka na suncu, tokom zimskih dana, na raspolaganju i solarij, što je rješenje da preplanuli ten ostane postojan tokom cijele godine. Ako se tome doda da je na jednom mjestu moguće dobiti i druge usluge, depilaciju i ekstenzije trepavica, onda su to dodatni argument za posjetu ovog salona, jer uz uštedu vremena i profesionalnu uslugu, boravak u Beauty Studio “Cattleya by Ella” izuzetno je ugodan.

Ipak kako je šminkanje svakodnevnica za većinu žena, ovo je prilika da se i taj dio povjeri profesionalcima.

Ovdje ćete dobiti stručni savjet, poseban tretman šminkanja prilagođen posebnim prilikama, vašim željama ali i novim trendovima.

Bez dodatnog stresa, svečane prilike rođendani i druge proslave, kao i vjenčanja, a nakon tretmana šminkanja dobit će posebnu dimenziju. Ljepota je za ženu naročito važna, iz nje dobiva dodatno samopouzdanje.

Svaka žena posebna je priča i kao takva, svaka ima posebnu ljepotu.

U salonu “Cattleya by Ella” ta ljepota izuzetno se poštuje, a navedenim tretmanima samo se naglašava.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka u vremenu od 10:00 do 18:00 sati, subotom i nedjeljom po dogovoru.

Beauty Studio “Cattleya by Ella” nalazi se u prizemlju objekta City Mall, svega pedesetak metara od zgrade Općine Travnik.

U našoj fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija sa nedavnog otvorenja.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!