Transparency International
Aktuelno

VIDEO/FOTO: Menadžment travničke Bolnice i ove godine okupio svoje penzionere

Planet obuca

Mendžment JU Bolnica Travnik, kao i prethodnih i ove godine je upriličio druženje sa penzionerima. Prilika je ovo kada se nekadašnje radne kolege ponovo okupe u ustanovi gdje su svakodnevno dolazili na posao, prisjete radnih dana, dragih ljudi i neobičnih situacija.

Uvijek su zainteresirani i da čuju u kom pravcu ide poslovna politika ove zdravstvene ustanove u kojoj su neki proveli cijeli radni vijek pa i danas s posebnim zanimanjem prate napredak. Upravo to je, uz emotivne susrete, zagrljaje i fotografisanje, te prigodne poklone, obilježilo današnje druženje, kojem je prethodio ispraćaj ovogodišnjih penzionera.

U svakom slučaju Bolnica Travnik, kolektiv je koji pokazuje veliko poštovanje prema onima koji su svojim trudom, radom i znanjem gradili bolnicu sve ove godine da bi ona postala ovo što je danas. Bolnica Travnik je respektabilna zdravstvena ustanova koja svake godine bilježi nove rezultate o čemu je direktor bolnice prim.dr. Mirsad Granov upoznao i penzionisane ljekare, na prijemu upriličenom danas. Mnogi od njih, bili su na čelu određenih službi i na tim pozicijama davali temelje i razvijali određene dicipline.

Njihova zasluga se ne zaboravlja, pa tim se tim povodom na kraju kalendarske godine i organiziraju ovakvi susreti kao danas.

Agencija DAN