Travničanin najmlađi predavač na ovogodišnjoj Konverziji
Travničanin najmlađi predavač na ovogodišnjoj Konverziji
Aktuelno

(VIDEO) Travničanin najmlađi predavač na ovogodišnjoj Konverziji

Uposlenik naše Agencije, Adin Seferović, najmlađi je predavač na ovogodišnjoj konferenciji “Konverzija” koja se 25. i 26. aprila održava u Banja Luci.

“Konverzija” je najjača konferencija o digitalnom marketingu u jugoistočnoj Evropi koja iz godine u godinu okuplja najveće regionalne stručnjake u ovoj oblasti.

Adin je jedan od onih mladih privilegovanih ljudi koji je još u procesu učenja dobio priliku da dio naučenog podijeli sa drugima.

Početak rada veže za porodičnu Agenciju DAN, gdje radi i danas, a u međuvremenu je imao vanjske angažmane za male i srednje biznise u SAD.

Iskustva u novinarstvu, fotografisanju i drugim sferama sublimirao je u karakterističan nastup na društvenim mrežama klijenata, što mu je danas i primarno područje rada.

Na Konverziji će govoriti o monetizaciji lokalnog web portala.

Značaj učešća na Konverziji još je veći ako se zna da je ovo jedna od rijetkih konferencija gdje se ne zadovoljava samo forma nego se suštinski dijele realna iskustva iz oblasti digitalnog marketinga. Ovakav imidž razlog je zašto iz godine u godinu vlada veće interesovanje za Konverziju, a ništa drukčije neće biti ni ove godine.

Adin Seferović | Konverzija 2020

Upoznajte Adina – mladu nadu #konverzija2020. Njegovo predavanje na temu promocije i monetizacije lokalnog web portala moći ćete poslušati kupovinom ulaznice na www.konverzija.org, zajedno sa još mnogo drugih sjajnih i iskusnih predavača.

Posted by Konverzija on Petak, 31. Januar 2020.