BH Telecom
Kultura

VIDEO/FOTO: Osjetite dio atmosfere sa koncerta Amire Medunjanin u Travniku

Ovogodišnji, šesti po redu Acoustic Fest Travnik iz godine u godinu uspijeva da razbije svojevrsnu monotoniju kada su u pitanju koncertna događanja u našem gradu. Muzika imena među kojima su Vlatko Stefanovski i Divlje Jagode kroz ovu manifestaciju omogućila su Travničanima da u svome gradu uživaju u svojim omiljenim notama.

Ovogodišnji gost Acoustic Festa, Amira Medunjanin, nastavak je odličnog izbora organizatora. Svima koji prate muzička zbivanja poznato je da Amira bez problema puni sale širom Evrope, a u subotu smo samo potvrdili razloge toga. Na početku je naglasila da u Travnik nije došla da samo “odradi koncert”, želja joj je bila da se družimo. Neposredni kontakt sa posjetiocima koncerta i mnogo, mnogo sevdaha sa bine ali i iz publike trajali su dobra dva sata.

Sa Amirom smo razgovarali uoči koncerta, a za sve vas koji u petak niste mogli biti dijelom prepune sale Centra za kulturu, donosimo i dijelove prelijepih sevdalinki koje je ona, uz vrhunsku pratnju Boška Jovića na gitari, izvela travničkoj publici.

Pogledajte naš video i fotogaleriju sa tog događaja.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!