BH Telecom
Aktuelno

Zahvaljujući svima vama: Portal Travnicki.INFO u decembru ostvario milion posjeta, priloge čitalo 200 hiljada korisnika

Godina iza nas pokazala je kako dalje, a namjera da kreiramo javni prostor u kojem korektna informacija dominira, istina, više ona afirmativna, realizirana je kroz brojne sadržaje tokom cijele godine.

Težnja ka boljem i prepoznavanje dobra, opcija je za opstanak, na koncu razvoj i napredak društva u cjelini. U tom maniru nastojali smo donositi pozitivne priče o pojedincima i kolektivima i na taj način inspirisati i druge, noseći odgovornost utjecaja na javnost. Ako je suditi po povratnim informacijama, ulazimo iznimno sretni i zahvalni u novu kalendarsku godinu, naročito važnu za Agenciju „DAN“, no o tome ćemo više u narednom periodu.

Razloga za zadovoljstvo ima, jer poruke i stalni kontakt sa vama, te naše statistike govore o razvoju dvanaest započete priče o portalu travnicki.info.

Naime, samo u decembru, sada već prošle godine, zabilježenih milion posjeta portala travnicki.info pokazatelj je da smo uspjeli u naumu da stvorimo povjerenje.

Nastojat ćemo učvrstiti ono što je dobro, popraviti ono što smo prepoznali kao nedostatke, i svakako unaprijediti priču naših portala. Zato uz iskrene riječi zahvalnosti za vašu odanost, svim našim pratiteljima želimo sretnu i uspješnu 2024. godinu.

Travnicki.INFO