BH Telecom
Aktuelno

Zbog velikog interesovanja: Produžen rok dostavljanja za učešće u manifestaciji ”Dana općine Travnik”

Zbog velikog interesovanje produžen rok dostavljanja prijedloga za učešće u programu obilježavanja “Dana općine Travnik”.

U toku su pripreme za obilježavanje kulturno-zabavne i sportske manifestacije Dan općine Travnik. Načelnik Općine Travnik objavljuje javni poziv za učešće u programu obilježavanja manifestacije Dan općine Travnik u 2023. godini-20 1.03.20 23. godine. Pozivaju se javne ustanove, nevladine organizacije, udruženja građana, sportski klubovi, privredni subjekti, neformalne grupe građana, pojedinci i svi zainteresovani da dostave prijedloge za određene aktivnosti i manifestacije, te na taj način se aktivno uključe u kreiranje prijedloga programa obilježavanja manifestacije Dan općine Travnik.

Planirano je da programske aktivnosti traju u periodu od 07. do 21.03.2023. godine na cijeloj teritoriji općine Travnik. Stoga se pozivate, da svojim prijedlozima konkretnih aktivnosti u navedene dane doprinesete da ovi dani budu dani zajedničke kreativnosti i izložba svega onoga što imamo, znamo i hoćemo i na taj način dane od 07.03. do 21.03.2023. godine obilježimo na način na koji to naša općina zaslužuje. Prijedlog treba da sadrži najmanje: kratak sadržaj aktivnosti, lokaciju, vrijeme održavanja, broj učesnika, kontakt osobu (tel. Ili e-mail adresu).

Kako je ranije navedeno da se svi prijedlozi mogu dostaviti do 20.01. 2023. godine, uslijed velikog interesovanja, rok dostavljanja prijedloga za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik, produžen je, te sada svi zainteresovani svoje prijedloge za učešće u programu mogu dostaviti do 30.01. na adresu: Općina Travnik-kabinet načelnika, Konatur bb, Travnik sa naznakom “za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik 2023. godine ili na e-mail adresu: urednacelnika@opcinatravnik.com.ba.

Organizacioni odbora za obilježavanje Dana općine Travnik će prijedloge pristigle do navedenog toga razmatrati u cilju definisanja konačnog programa. Sve informacije vezane za obilježavanje ovogodišnje manifestacije možete pratiti i putem oficijalne Facebook stranice “Dani općine Travnik”.

Travnicki.INFO

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!