BH Telecom
Aktuelno

AE Sigurnost još jednom uradila kvalitetan posao: Na koncertu Zdravka Čolića angažovano preko 50 uposlenika (FOTO)

BH Telecom

AE Sigurnost, kompanija u oblasti pružanja sigurnosnih usluga, uspješno je odradila svoju ulogu u očuvanju sigurnosti na koncertu legendarnog Zdravka Čolića koji je održan proteklog vikenda u Travniku na stadionu “Pirota”. Sa više od 10.000 posjetilaca koji su uživali u nezaboravnoj muzičkoj večeri, AE Sigurnost osigurala je besprijekorno iskustvo za sve prisutne.

U skladu sa svojim profesionalizmom i angažmanom, AE Sigurnost mobilizovala je tim od 50 stručno obučenih zaštitara koji su bili raspoređeni širom koncertnog prostora kako bi osigurali bezbjednost svih prisutnih. Njihova prisutnost i oprez omogućili su posjetiocima da se opuste i u potpunosti uživaju u muzici bez brige o sigurnosnim pitanjima.

Organizatori koncerta su iskazali svoje zadovoljstvo saradnjom sa AE Sigurnost i istakli su da je njihov profesionalni pristup doprinio uspješnoj realizaciji događaja.

Ovaj događaj potvrđuje poziciju AE Sigurnost kao pouzdanog partnera u obezbjeđivanju sigurnosti na različitim događajima. Njihov tim je još jednom pokazao da su spremni da se suoče sa izazovima i da pruže vrhunsku uslugu kako bi osigurali siguran i nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

Travnicki.INFO