Alma Ras Shopping Festival: praznično sniženje do 30%
Alma Ras Shopping Festival: praznično sniženje do 30%
Aktuelno

Alma Ras Shopping Festival: praznično sniženje do 30%

Planet obuca

U Alma Ras butiku, Travnik, na adresi Bosanska 104, u toku je decembarski Shopping Festival koji vam svake sedmice nudi nova iznenađenja i sniženja do 30% na odabrani asortiman.

Decembar je poseban mjesec kojem se raduju svi. Period ispunjen srećom, radošću i toplinom zahvaljujući nadolazećim praznicima, a koji su idealna prilika da pokažete poštovanje ili ljubav nekome.
Želja za poklanjanjem vuče korijene od samih početaka civilizacije, stoga je ovaj period pravo vrijeme da razveselite vama dragu osobu.

Kao i uvijek, Alma Ras ide u korak s vremenom, te u sklopu svog tradicionalnog decembarskog Alma Ras i Manners Shopping Festivala svojim kupcima olakšava vječitu dilemu oko izbora prazničnog poklona. Kupovina u sklopu ovog Festivala podrazumijeva, svake sedmice, posebno odabran asortiman snižen do 30%. Priuštite sebi vrhunske krojeve i prepoznatljiv kvalitet po nižim cijenama ili izmamite osjećaj sreće kod osobe koju darujete.

Popularna Happy linija za cijelu porodicu uljepšat će i ove praznike i u vaš dom unijeti euforično raspoloženje. Prigodne poruke Happy Holidays, crvena temperamentna boja, te pahulje kao motiv sastavni su dio modela pidžama za tebe, njega i vaše najmlađe. Ne prepuštajte sve slučaju, pripremite idealan kutak za fotografije, kako bi kasnije uživali u uspomenama koje one pružaju.

Drage dame, za proslavu najluđe Novogodišnje noći, očekuje vas donje rublje u tradicionalnoj crvenoj boji. Naravno, ako vaše rublje ne izlazi iz okvira basic boja, u Alma Ras buticima možete pronaći raznolike modele u klasičnim bojama. Savršen praznični dašak luksuza donijet će party linija u obliku metalik plisea. Glamurozan look postignite za tren oka!
Svakako, savjetujemo vas da iskoristite Shopping festival i kupujete po cijenama nižim do 30%.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners