Arhiva

Čestitka OO HDZ BiH Travnik

Božić je vrijeme u kojem na osobit način, iskazujemo ljubav prema bližnjima, obiteljsko zajedništvo te iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima.

Vrijeme u kojem živimo pred sve nas stavlja velike kušnje i izazove. Bez obzira na sve trenutna preispitivanja koji prolazimo kao vjernici i kao Hrvati katolici u ovim vremenima. Uvjeren sam da dok god je hrvatski puk odan Isusu i njegovoj poruci ljubavi i mira, dok god čuva tradiciju i neprolazne vrijednosti Božića da će opstati i biti i duhovno i materijalno snažniji nego danas. Naša ognjišta je uvijek čuvala toplina u srcu i vjera u Boga. Stoga otvorimo srca i dijelimo radost Božića sa bližnjima a posebno sa onim u potrebi jer svi smo braća i sestre u Kristu.

Neka nam milost Kristova rođenja, u takvim nastojanjima, udijeli snagu i hrabrost da nam domovi budu ispunjeni obiljem ljubavi i vjere. Želim Vam svima u svoje ima i u ime OO HDZ BiH Travnik ispunjen i sretan Božić, Božić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka Vam miris božićnog drvca unese radost u ove dane.

Sretan Božić i uspješnija Nova 2016 godina.

 

OO HDZ BiH Travnik / Travnicki.INFO