Aktuelno

Cijene i rasprodaja koje ne želite propustiti: Kavat naredna dva dana organizuje vikend rasprodaju u Novom Travniku

Nastojanje da se obuća, izuzetne – potvrđene kvalitete, učini dostupnim što širem krugu kupaca, za rezultat ima povremene akcije i sniženja.

Kompanija Kavat, za ovaj vikend najavljuje brojne pogodnosti. Naime, sniženja se odnose na kompletan asortiman, a s obzirom na to da je ponuda orijentirana za sve kategorije; muškarce, žene i djecu, prilika je ovo za kompletnu porodicu da obnovi obuću.

Živimo u vremenu kada u pravom mislu riječi, svaka roba ima svoga kupca, no svakako je evidentno da izbirljivo tržište, ipak teži kvaliteti.
U tom smislu, za proizvode Kavata nema greške; višegodišnje iskustvo, odabir materijala i inovativnost u dizajnerskim rješenjima, stavlja ih u red najznačajnijih proizvođaća obuće. Stoga, zadovoljstvo je na strani kompanije jer ima priliku da kvalitet učini dostupnim i bosanskom tržištu.

Tako dakle, naredni vikend prodajni centar u okviru proizvodnih pogona na adresi Neobarje u Novom Travniku, mjesto je dobre kupovine, jer niže cijene odnose se na kompletan asortimana obuće Kavat.

Travnicki.INFO