BH Telecom
Arhiva

FOTO: Medical centar Travnik posjeduje jedinu Magnetnu rezonancu na prostoru SBK, nalaz za 24 sata!

Težnja ka savremenosti su naveli Osnivača na ideju da u okviru polikninike osnuje kompletan radiološki centar gdje će pacijetni moći na jednom mjestu obaviti sve radiološke pretrage.

 

Poliklinika Medical centar Travnik danas predstavlja vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu iz oblasti stomatologije i radiologije, a pretenduje da to postane i u oblasti dermatovenerologije, fizioterapije te otorinolaringologije. Svakodnevno veliki broj pacijenata koji izlaze zadovoljni iz Medical centra svjedoče o uspjehu ove zdravstvene ustanove.

 

Centralna figura u kompletnom sistemu je pacijent.

 

Sve je usmjereno ka zadovoljavanju zdravstvenih potreba pacijenta. U roku 24 sata, tokom redovne procedure, pacijenti mogu doći do nalaza magnetne rezonance i CT aparata, dok ostali radiološki kao i specijalistički nalazi budu gotovih odmah poslije stručnog pregleda. 

 

Težnja ka savremenosti su naveli Osnivača na ideju da u okviru polikninike osnuje kompletan radiološki centar gdje će pacijetni moći na jednom mjestu obaviti sve radiološke pretrage. Magnetna rezonanca (MRI), kompjuterska tomografija (CT), RTG,  mamografija, ultrazvuk (UZ) objedinene u jedan centar uz stručan tim ljekara, a ujedno i univerzitetskih profesora ulijevaju povjerenje u svakog pacijenta.

 

Od osnivanja Medical centra vodilo se idejom da to bude vrhunski opremljena zdravstvena ustanova, sa najboljim kadrom, a tome u prilog ide i činjenica da je instalirana vrhunska radiološka oprema gdje posebno ističemo jedinu Magnetnu rezonancu (MRI) na prostoru SBK/ŽSB.Kvalitetom usluga koje nudi, visoko kvalificirano  i ljubazno osoblje i visoki standardi poslovanja pružaju kvalitetne i brze odgovore za potrebe pacijenata.

 

U okviru poliklinike egzistira i savremeno opremljen dentalni centar u kojem je svoje stalno zaposlenje pronaslo 7 doktora stomatologije, te kojiposjeduje i zubotehnički laboratorij koji je između ostalog opremljen i najsavremenijom CAD-CAM tehnologijom za izradu protetskih radova

 

Vaš pregled možete zakazati već danas na broj telefona 030/515-887 ili lično na adresi Slavka Gavrančića 17/c, Dolac na Lašvi pored zgrade Farmaceutsko-zdravstvenog fakulteta u Travniku. 

 

Medical Centar/Travnicki.INFO