dstore
Arhiva

FOTO: Novi sadržaji u Sport centru Fara

Planet obuca

Obnoviti zdravlje i fizički izgled nakon zime, postaje primarni cij za rekreativce, koje prvi proljetni dani inspirišu za obnavljanje, ili početak bavljenja nekom fizičkom aktivnošću.

Izbor različitih sportskih aktivnosti u Travniku postaje veći, a istančani ukus iziskuje da se uz stručnog trenera kreiraju i što bolji uvjeti za trening. Mada otvoren tek prije dva mjeseca, Sport cenat Fara u Travniku ima već veliki broj stalnih članova., a stavljanjem u funkciju svih prvobitno planiranih sadržaja, za očekivati je da će i interes biti veći. Novina su sadržaji za žene, naime od ponedjeljka u Centru počinje i aerobic za žene, u namjenski uređenoj sali. Termini su ponedjeljak i srijeda u 20 sati i 15 minuta. Zainteresirane se mogu obrati u Sport centar Fara, na FB stranicu ili na broj telefona 061/426-002.

Posebnu pogodnost imaju i roditelji rekreativci, jer je protekle sedmice u potpunosti opremljena i igraonica. Ako se tome još doda mogućnost predaha uz kafu i čaj, ili sok osvježenja u ugostiteljskom objektu Centra, onda se za rekreaciju, kompletne porodice, ne treba tražiti drugo mjesto. Zapravo, ovakva ponuda je jedinstvena na ovom prostoru i zato je Sport centra Fara put za bolji izgled i zdravlje, te potpunu relaksaciju.

 

Travnicki.INFO