Arhiva

FOTO: U saobraćajnoj nezgodi na Kanarama teško ozlijeđen pješak

Večeras, oko 20:30 sati, na magistralnom putu u mjestu Kanare, u neposrednoj blizini raskrsnice sa putem za Guču Goru, desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo Volkswagen Golf V i jedna osoba, pješak, koji je u ovoj nezgodi zadobio teške tjelesne ozljede.

Do okončanja uviđajnih radnji saobraćaj se na ovom dijelu puta odvijao otežano jednom saobraćajnom trakom.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju ograničenja, te da svoju vožnju prilagode uslovima i vidljivosti na putu kako bi se preduprijedili ovakvi i slični nemili događaji.

Agencija DAN

Dana 28.05.2016.godine oko 20,40 sati na magistralnom putu M-5 u mjestu Kanare, općina Travnik dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali E.P. rođena 1989.godine iz Travnika sa motornim vozilom marke „VW“, registarskih oznaka K10-E-469 i pješakinja B.B. rođena 1966.godine iz Zenice.

Tom prilikom pješakinja je zadobila teže tjelesne povrede, koje su konstatovane u kantonalnoj bolnici Travnik, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Službenici kriminalističke policije PU Travnik su izvršili uviđaj, te nastavljaju sa preduzimanjem drugih istražnih radnji na utvrđivanju uzroka ove saobraćajne nezgode.

MUP SBK/KSB