Transparency International
Arhiva

FOTOGALERIJA: Novi model u Namještaju ”TERZIĆ” Travnik osvježenje za kupce

Planet obuca

Proteklih 48 godina Namještaj ”Terzić” Travnik za svoje kupce proizvodi najkvalitetnije modele namještaja sa velikim uspjehom.

Iz ove kompanije nedavno su odlučili napraviti kombinaciju koja se pokazala kao pun pogodak. Spoj tradicije i modernizacije dao je odličan rezultat, a upravo od te dvije stavke sačinjen je novi model sečije u ovoj kompaniji.

Naslonjači sa funkcijom podizanja i spuštanja čine dodatnu udobnost za vaš vrat i kičmu, a dekorativna LED rasvjeta u željenoj boji koju kupac odabere učinit će vaš dom još ljepšim. Garancija od 10 godina na kostur modela svakako će svakoga dodatno opustiti, a o kvalitetu vam može reći nekoliko desetina hiljada zadovoljnih kupaca Namještaja ”Terzić”.

Ovaj model, kao i ostale iz ponude možete pogledati u izložbenom salonu ove firme na adresi Vakuf bb. Kupcima se nudi mogućnost kupovine putem obročnog plaćanja bez naknada i kamata.

U nastavku pogledajte izgled novog modela, a odabirom upravo ove garniture za vaš dom postanite i vi dio onih koji su upravo Namještaju ”Terzić” dali povjerenje za uređenje i ljepši izgled svoga doma.

 

Travnicki.INFO