Aktuelno

Gest za svaku pohvalu: Restoran Novel organizovao večeru za članove GSS Travnik koji su obavili herojsku misiju u Turskoj (FOTO)

Restoran Novel večeras je upriličio jednu uistinu lijepu priču. Naime, kao što smo i ranije izvještavali, četvero pripadnika GSS Travnik učestvovalo je u humanoj misiji pronalska žrtava razornih zemljotresa u Turskoj.

Nakon što su se krajem prošle sedmice vratili, ove sedmice menadžment novootvorenog travničkog restorana na jedinstven način htio se zahvaliti herojima-spasiocima, te im organizovao svečanu večeru u znak zahvale za dobra djela koja su učinili pomažući narodu prijateljske zemlje. Pored članova GSS-a, Novel je ugostio njihove najbliže, ali i one koji su odmah po povratku prepoznali veličinu djela koje su uradili.

Uz bogat jelovnik, iz kultne slastičarne Egipat pristigla je i posebno dizajnirana torta, a večerašnji gosti također su imali prigodan poklon za menadžment restorana. Saradnja na lokalnom nivou uistinu je i najvrijednija, tako da ovaj gest zaslužuje svaku pohvalu.

Travnicki.INFO