Arhiva

HELEN DORON – ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ZA DJECU I U TRAVNIKU!

Helen Doron škola engleskog jezika za djecu stigla je i u Travnik. Otvaranje škole će i mališanima iz Travnika omogućiti da uče engleski na način koji se već 30 godina uspješno primjenjuje u 40 zemalja svijeta.

Helen Doron English je vodeća svjetska škola koja je posvećena podučavanju djece engleskom jeziku od najranijeg djetinjstva. Metoda, koju u radu s djecom, koriste vrhunski obučeni učitelji i učiteljice, oponaša prirodan proces učenja maternjeg jezika, pa djeca uče engleski u opuštenoj atmosferi, kroz igru i zabavu. Pored toga, Helen Doron škole pomažu djeci u intelektualnom, emocionalnom, kreativnom i fizičkom razvoju. Danas se, više od 2 miliona učenika u svijetu, uspješno služi engleskim jezikom, upravo zahvaljujući Helen Doron školama.

Od septembra će i djeca u Travniku dobiti mogućnost da postanu dio velike Helen Doron porodice. Sve informacije o Helen Doron centru Travnik se mogu pronaći na Facebook stranici Helen Doron Travnik ili putem brojeva telefona 062/120-505 i 063/123-994.

U Helen Doron školama, djeca su na prvom mjestu.