BH Telecom
Arhiva

Hotel BABANOVAC Vlašić – Ponovo sa nama!

Hotel BABANOVAC - Vlasic / Vlašić - Prvi vlašićki hotel...Od 15.12.2010. godine Hotel Babanovac na Vlašiću ponovo otvara svoja vrata za goste. Ovaj hotel koji se nalazi u samome središtu sportsko rekreacionog centra Babanovac na Vlašiću, te u čijem je vlasništvu i centralni parking prostor, nakon nekoliko godina zaključanih vrata i nepopularnog naziva “zona sumraka” zbog ugašene rasvjete, zakupljen je na period od 5 godina, nakon čega se investitor odmah prihvatio zaista obimnog posla.

Prije svega, obnovljena je vanjska rasvjeta na centralnom vlašićkom platou, a nakon toga se pristupilo potpunoj rekonstrukciji unutrašnjosti starog i novog dijela hotela. Nakon obnove svih instalacija, budućim gostima hotela je instaliran kvalitetan kablovski TV sistem, te im je omogućena Wi Fi Internet konekcija u svim dijelovima hotela. Popularna vlašićka Diskoteka je takođe u cjelosti obnovljena i u vrijeme pisanja ovih redova očekuje se dolazak nove opreme za osvjetljenje i ozvučenje, a uređen je i salon zabave pored diskoteke, u prizemlju starog dijela hotela. “Generalka” nije zaobišla ni restoran u prizemlju novog dijela hotela, pa je kuhinja restorana u cjelosti obnovljena, a velika sala restorana je dobila novo, mnogo ljepše lice. Naravno, i ovdje je gostima hotela omogućen besplatan Wi-Fi pristup Internetu.

Gostima Hotela Babanovac za predstojeću zimsku sezonu na raspolaganju su:

10 dvokrevetnih soba

6 trokrevetnih soba

4 petokrevetne sobe

2 dvosobna 4 krevetna apartmana

2 dvosobna 5 krevetna apartmana

Svaka soba opremljena je vlastitim TWC-om, TV aparatom povezanim na vlastiti kablovski sistem televizije sa najpopularnijim TV kanalima i besplatnom Wi-Fi Internet konekcijom. Dvosobni apartmani opremljeni su sa dva TWC-a i dva TV prijemnika.

Investitor je za narednu godinu planirao i renoviranje glavnog ulaza i uređenje glavne recepcije hotela koje zbog obima ovih radova nije u mogućnosti realizirati ove godine.

Vlašićki Portal www.Babanovac.net i Web Travnički.INFO ovim putem prvom vlašićkom hotelu, žele mnogo uspjeha u radu!

(Više informacija o Hotelu Babanovac potražite na oficijalnoj Web stranici hotela:

www.hotel-babanovac.com

– koja je u završnoj fazi izrade i gdje ćete u najskorije vrijeme moći pronaći kontakt podatke za direktan kontakt sa ovim hotelom, a do tada Vam je na raspolaganju samo njihov E-mail.)

(preneseno uz dopuštenje vlašićkog Internet portala www.babanovac.net)