Arhiva

Izabrano novo vodstvo Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna

Jučer, 28. srpnja 2015. godine održana je prva konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna na kojoj je konstituiran Županijski odbor HDZ BIH ŽSB u 9. sazivu.

Županijski odbor čini 26 članova izabranih na 9. Izbornoj skupštini Županijske organizacije HDZ BIH ŽSB 17. srpnja 2015. godine, a 8 članova u sastav Županijskog odbora je ušlo po dužnosti temeljem Statutu HDZ BIH.

Nakon konstituiranja, Županijski odbor je za novog predsjednika izabrao gospodina Nikolu Grubešića, dipl. ing. metalurgije iz Busovače, aktualnog predsjednika OO HDZ BIH Busovača i ministra zdravstva i socijalne politike u Vladi KSB.

Novoizabrani predsjednik je predložio, a Županijski odbor prihvatio Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ BIH ŽSB u sljedećem sastavu: dopredsjednici; Marina Pendeš iz Viteza, Mladen Mišurić Ramljak iz Kiseljaka, Zdenka Džambas iz Novog Travnika, Marinko Krajina iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Jozo Budeš iz Jajca, tajnik; Bojan Domić iz Travnika i rizničar Anto Sivonjić iz Dobretića.

Ured za informiranje ŽO HDZ BiH ŽSB

{itpsharepoint}