BH Telecom
Aktuelno

Knjižara GS Travnik nudi najkvalitetniju ponudu ruksaka i školskog pribora za sve uzraste (FOTO)

BH Telecom

Školska godina je pred vratima, a mi smo spremni da je zajedno dočekamo uz veliki izbor školskih ruksaka i kompletnog školskog pribora! Knjižara GS Travnik je tu da vam olakša pripreme za novu školsku avanturu.

Knjižara GS Travnik vam nudi pažljivo odabrane ruksake koji će zadovoljiti potrebe i ukuse svakog školarca. Bez obzira na uzrast ili preferirani stil, u njihovoj ponudi ćete pronaći ono što vam najviše odgovara. Kvalitetan materijal osigurava dugotrajnost, a raznovrsni dizajni će dodatno razveseliti školske dane!

”Neka potraga za školskim priborom postane zabavan zadatak uz našu bogatu ponudu. Od sveski, olovaka, bojica, gumica, lenijara do pernica – imamo sve što vam je potrebno da zakoračite u novu školsku godinu spremni i organizovani.” poručili su iz GS-a.

Uz svaki kupljen ruksak Knjižara nudi simboličan poklon u vidu školskog pribora. 

”Vaše povjerenje i zadovoljstvo našim proizvodima su nam najvažniji, zato smo se potrudili da vam obezbijedimo samo najbolje. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet i raznolikost naše ponude!” zaključili su.

Također, postoji mogućnost kupovine na rate, te se pozivaju firme koje žele potpisati Ugovor o kupovini na rate za svoje zaposlenike, da se jave putem:
knjizara@print-gs.com ili 030 511 466

Travnicki.INFO