Oni brinu o vašim finansijama: Knjigovodstveni servis "KS" Travnik
Oni brinu o vašim finansijama: Knjigovodstveni servis "KS" Travnik - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Oni brinu o vašim finansijama: Knjigovodstveni servis “KS” Travnik

Planet obuca

Pandemija je neminovno utjecala i na privredu, naročito na mala preduzeća i obrt. Novi uvjeti poslovanja, doveli su do potpunog preokreta, interes u pojedinim granama postao je veći, dok je za neke poslovanje dovedeno na nivo puke održivosti.

No i takvi se smatraju sretni, jer novovremeni tokovi formirani u prošloj godini doveli su i do zatvaranja pojedinih obrta i preduzeća.

Početak ove godine ipak donosi određene naznake za oporavak, pa osim projekata koji se očekuju od nadležnih, i svaki drugi oblik pomoći ima veliki značaj.

Time se rukovode u Servisu knjigovodstvenih usluga “KS” u Travniku, jer su otvorili mogućnost za nove klijente kojima je ova vrsta podrške potrebna.

Dakle, svi novi klijenti mogu ostvariti određeni popust za knjigovodstvene usluge u prvih šest mjeseci, a možda i duže, navodi vlasnica ovog servisa Sanja Kolenda: „S obzirom na to da su se stvorili uslovi za nove klijente, ja sam odlučila da od osnovne cijene dajem 20% popusta onima koji odluče osnovati obrt ili preduzeće. Taj popust će biti aktivan 6 mjeseci ili godinu dana, sve u zavisnosti od dogovora sa klijentom. Akcija traje do 30.6., a mi vodimo sve vrste obrta, od ugostiteljstva, trgovina, zanatskih radnji. Vodimo preduzeća iz raznih grana, kao i udruženja. Klijenti uvijek imaju na raspolaganju konsultacije, a bitno je da dokumentaciju pravovremeno dostavljaju kako bi se svi knjigovodstveni poslovi mogli završiti.

Dakle za sve one koji imaju potrebu za ovom vrstom usluge, mogu se obratiti direktno u Servis “KS”, a više informacija mogu dobiti i na broj telefona

+387 62 382 386

Agencija DAN