BH Telecom
PLANET OBUĆA TRAVNIK – VELIKI PRAZNIČNI POPUST -30% NA SVE, OD 21.12.2022.
PLANET OBUĆA TRAVNIK – VELIKI PRAZNIČNI POPUST -30% NA SVE, OD 21.12.2022.
Aktuelno

PLANET OBUĆA TRAVNIK – VELIKI PRAZNIČNI POPUST -30% NA SVE, OD 21.12.2022.

U najvećem maloprodajnom lancu obuće “Planet obuća” u Travniku, na adresi Bosanska bb, u tijeku je VELIKI PRAZNIČNI POPUST -30% NA SVE, uključujući i modele nove kolekcije Jesen-zima 2022/2023.

Ukoliko još uvijek niste izabrali poklon za nadolazeće praznike ili želite osvježiti svoju kolekciju obuće, sada je pravi trenutak, jer u periodu od 21.12.22. u “Planet obući”, Vas očekuje praznični popust -30 % NA SVE modele atraktivnih gležnjača, čizmica, cipela, elegantnih salonki, pokućnica i ostalog asortimana i to po do sada NAJNIŽIM CIJENAMA.

Praznični shopping započnite sjajnom kupovinom u Vama najdražoj trgovini “Planet obuća” u Travniku, na adresi Bosanska bb i uživajte u velikim prazničnim popustima od -30% na sav asortiman.

Pored neodoljivog prazničnog popusta -30% NA SVE artikle, u “Planet obući” Vas očekuju i odlični popusti do -60% na odabrane modele iz kolekcije JESEN-ZIMA.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti trgovine “Planet obuća” ili više volite kupovati iz udobnosti svog doma, sve modele, uključujući i modele nove kolekcije JESEN-ZIMA 2022/2023 možete naručiti putem NOVE REDIZAJNIRANE web stranice: www.planet-obuca.ba, kao i Olx shop-a: PlanetObuca – OLX shop – OLX.ba te ostvariti online praznični popust od -30% na sve artikle.

Popusti se u trgovinama obračunavaju na kasi, a online nakon potvrde online narudžbe.

Posjetite nas i uvjerite se u najveći izbor i najniže cijene!

Za Vas smo odabrali neke od atraktivnih modela:

Testirano korakom!