BH Telecom
Aktuelno

Pred nama je još jedan zanimljiv dan na Travnik Futsal Kupu: Na terenu dvije ponajbolje ekipe

BH Telecom
Nakon jučer odigranih zanimljivih mečeva na Rukometnom igralištu u Travniku, ništa manje uzbuđenja ne očekuje nas ni večeras. Na programu su tri utakmice, a na teren će ponovo ekipe IMMO ALS i Vlašić Gradnja – Semiminor, koji važe za jedne od favorita ovogodišnjeg izdanja Travnik Futsal Kupa. U nastavku najava organizatora, Udruženja ”Fabrika dobrih ideja”.
18:45 h – GP Tecta – Industria
Prva utakmica programa nam donosi duel ekipa GP TECTA i INDUSTRIJE. TECTA je izgubila svoj prvi susret, pa je ovo i utakmica koja ih može ostaviti u borbi za drugi krug. INDUSTRIA ima vrlo komfornu situaciju, te je matematički vrlo teško da može ispasti sa turnira.
19:30 h – Rekreativci – IMMO ALS MAHALA
Drugu utakmicu slobodno možemo nazvati duelom Davida i Golijata. O IMMO ALS možemo praviti najavu do ujutro jer svakim danom ova ekipa čekira sebi finale nekog velikog turnira. Vjerovatno će doći u kombinovanom sastavu na današnji susret, a u ekipi se nalaze Golman Čakić, reprezentativci Zukan, Petak, Duvnjak, zatim igrači Sloge Latić, Turić, Halilović, Bilkan, Demirović i igrač koji nastupa u Njemačkoj futsal ligi Tino Gavrić. REKREATIVCI nakon teškog poraza u prvom susretu će ispoštovati organizaciju, te odigrati ovu utakmicu i probati pružiti dostojan otpor.
20:15 h – Šumarija Travnik – Vlašić gradnja Semiminor
Treća utakmica je duel između ŠUMARIJE i VLAŠIĆ GRADNJE. ŠUMARIJA ima 1 bod ali i negativan omjer na penale sa RIVER DOCKOM. Pobjeda ili remi “ŠUMARIJU” vodi dalje ali ko može takvu kalkulaciju sprovesti u djelo protiv ovakve ekipe VLAŠIĆ GRADNJE. Sinoć su graditelji poprilično sigurno savladali RIVER, te ostvarili plasman u drugi krug.