Arhiva

Saopćenje za javnost FOM OO SDP BiH Travnik

Izborno-izvještajna Konvencija Foruma mladih Općinske organizacije SDP BIH Travnik održana je u nedjelju, 18.10.2015.godine, u velikoj sali Općine Travnik.

Svi predloženi akti na Konvenciji su usvojeni od strane prisutnih delegata i delegatkinja, te je izabrano i novo rukovodstvo, koje će ovu organizaciju voditi u narednom četverogodišnjem mandatu.

Za predsjednika FOM OO SDP BIH Travnik je izabran Anes Bešlija, za potpredsjednike Nermina Konjalić i Ivan Nikolić, a za sekretara je izabran Jasmin Ljima.

Dosadašnji potpredsjednik FOM OO SDP BiH Travnik, Amar Đelilbašić je podnio izvještaj o radu prethodnog rukovodstva. Konvenciji su prisustvovali i gosti, članica OO SDP BiH Travnik i GO SDP BiH, Ljubinka Atanasijević i predsjednik FOS OO SDP BiH, Branko Filipović.

Novoizabrani predsjednik se u svom obraćanju zahvalio na ukazanom povjerenju, poručio da će sa timom koji sačinjava rukovodstvo opravdati dato povjerenje, te je uz veliki optimizam pozdravio dane rada koji su pred FOM OO SDP BiH Travnik.

FOM OO SDP BiH Travnik