dstore
Od sutra nova radnja u Travniku: PET Shop
Od sutra nova radnja u Travniku: PET Shop - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Sve za kućne ljubimce na jednom mjestu: Travnik dobio svoj PET Shop

Planet obuca

BiH može se voljeti na različite načine, no svakako u najširem smislu prednjači patriotizam pretočen u rad, ulaganje i nadu za bolju BiH.

Stoga nas raduje da upravo na današnji datum bilježimo i posljednje pripreme novog projekta u Travniku, a zapravo je već prepoznatljiva poslovna priča iz Bugojna.

Naime IMB Komerc otvara poslovnu jedinicu, a na veliku radost svih onih koji ljubav prema životinjama realiziraju na najljepši način. Upravo oni kroz adekvatnu higijenu, hranu i opremu nastoje kućnim ljubimcima pružiti najbolje uvjete, a ljubav upotpunjuju odgovornošću. Manje sredine, nerijetko su bile slabo ili nikako snabdjevene ovakvom vrstom opreme, pa su vlasnici kućnih ljubimaca bili ograničeni u svojoj namjeri da kupe sve ono što je potrebno.

Ako se uzme u obzir da se ljubav prema životinjama, a naročito kućnim ljubimcima često stavlja u rang gotovo izjednačene ljubavi sa ostalim članovima porodice, onda je jasno, zašto pri kupovini, vlasnici tragaju za najkvalitetnijim proizvodima.

U PET shopu u Travniku upravo žele ponuditi kvalitet pa već na samom otvorenju sutra moguće je pronaći poznate brendove poput Royal Canin, Cibau, Whiskas, Farmina, Monami, Versele Laga, Trixie, Monge, Simba, Friend i dr.

Uz već navedenu hranu i opremu, PET Shop nudi sve što je potrebno za higijenu Vaših ljubimaca, ali i odjeću i transportne boxove.

Na kraju, ne manje važno, s obzirom da Travnik ima tradiciju uzgoja pitomih golubova, sve golubare očekuje i kompletna oprema za golubarstvo.

PET Shop se nalazi u donjem dijelu grada u Travniku, u ulici Bosanska 191., a informacije je moguće dobiti i putem telefona 061 754 843 ili na mail imbkomerc@hotmail.com

Agencija DAN