Aktuelno

Travnički Salon cvijeća Rosa Brandis spremio jedinstvene cvjetne aranžmane za 8. mart (FOTO)

Uoči Međunarodnog dana žena, salon cvijeća Rosa Brandis iz Travnika pripremio je svojim kupcima savršene cvjetne aranžmane koji će oduševiti sve žene koje želite razveseliti.

Rosa Brandis, iako još uvijek mlada priča, predstavlja jedinstven spoj elegancije, kvaliteta i kreativnosti u kreiranju cvjetnih aranžmana, a ovogodišnja ponuda povodom 8. marta dostatna je za svaki tip pripadnice ljepšeg spola. Uz bogat izbor svježeg cvijeća i raskošnih boja, salon nudi i personalizirane izrade buketa i drugih vidova aranžmana, a sve prema želji kupaca.

“8. mart je prilika da pokažemo svoju zahvalnost i poštovanje prema svim ženama koje su nam bitne u životu. Naši cvjetni aranžmani su dizajnirani tako da upravo to naglase – posebnost i važnost svake žene” poručili su za naš portal iz Rose Brandis.

Od klasičnih buketa do bogatih aranžmana, kao i cvijeća u saksijama i modernim kutijama, svaki cvijet je pažljivo odabran i uređen kako bi stvorio nezamjenjiv poklon, a prilikom naše posjete ovom salonu, koji se nalazi na adresi Bosanska bb, u neposrednoj blizini Tarabovca, činilo se da osmomartovskom ponudom dominiraju roze, crvene i zelene nijanse.

Nasmijana ekipa svojom ponudom i stručnim pristupom već osvaja srca kupaca u Travniku i okolici, a svim našim sugrađanima preporučujemo da ne propuste priliku i svojim voljenima učine 8. mart posebnim danom uz poklon iz Salona cvijeća Rosa Brandis.

Travnicki.INFO