Aktuelno

U petak Dan otvorenih vrata u Baltić Servis: 15% popust na STIHL proizvode

Baltić Servis, poznati distributer i servis za STIHL uređaje, najavljuje poseban događaj za sve ljubitelje baštenskih alata i opreme. U subotu, 24. maja, od 08:00 do 16:00 časova, Baltić Servis će održati Dan otvorenih vrata, pružajući svojim posjetiocima jedinstvenu priliku da se informišu, testiraju uređaje i ostvare popust od 15% na proizvode.

Na adresi Donje Putićevo BB, posetioci će imati priliku da se iz prve ruke upoznaju sa najnovijim STIHL uređajima. Stručni tim Baltić Servisa biće na raspolaganju za sve informacije i demonstracije proizvoda, što će omogućiti zainteresovanima da isprobaju uređaje prije kupovine.

“Ovaj događaj organizujemo kako bismo našim kupcima pružili dodatnu vrijednost i priliku da testiraju proizvode koje planiraju da kupe. Također, obezbijeđen je popust od 15% za sve posjetioce, kako bismo im omogućili povoljniju nabavku kvalitetnih STIHL uređaja,” izjavio je predstavnik Baltić Servisa.

Događaj je otvoren za sve, a organizatori pozivaju baštovane, poljoprivrednike i sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku. Pored informacija i testiranja, posetioci će imati priliku da dobiju savjete od stručnjaka o održavanju i optimalnoj upotrebi uređaja.

Kontakt telefon za dodatne informacije je 063 467 465.

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoje alate i opremu, i uživate u danu posvećenom kvalitetnim STIHL proizvodima. Vidimo se u Baltić Servisu!

Baltić Servis – Vaš pouzdan partner za STIHL proizvode!