Arhiva

U petak promotivna konvencija kandidata OO SDP BiH Travnik

Drage Travničanke i Travničani,

Naš lijepi Travnik je ponos svakog od nas. Slavna prošlost nekada glavnog grada, prirodne ljepote, kulturno i historijsko naslijeđe je ono što naš Travnik čini posebnim.

Nažalost, Travnik danas je samo sjenka nekadašnje raskošne ljepote, u Travniku se malo živi, u Travniku preživljavamo, sve zahvaljujući vlasti koja već treću deceniju vlada samo u svom interesu, zloupotrebljavajući povjerenje građana, licemjerno maskirajući svoje namjere iza religije i nacionalizma.

Bliže se izbori, a narod zna da se izbori godinama dobijaju na lažnim obećanjima o završetku izgradnje srednjoškolskog centra, sportskog centra “Pirota”, rješavanja pitanja pasa lutalica itd. Travnik spada u kategoriju najnerazvijenijih gradova u F BiH, sa najnižom prosječnom platom u poređenju sa ostalim središtima kantona u FBiH, i sa 8000 nezaposlenih osoba na području općine Travnik.

Posebno mi je zadovoljstvo pozvati Vas na Promotivnu konvenciju kandidata Općinske organizacije SDP BiH Travnik, koja će se održati u petak,
02.septembra 2016. godine, sa početkom u 19:00 h u Centru za kulturu Općine Travnik (Dom Armije).

Ovom prilikom ćemo predstaviti naš Izborni program za naredni mandatni period, našeg
kandidata za načelnika Općine Travnik i kandidate za Općinsko vijeće Travnik na Lokalnim izborima 2016.godine.

Dođite i svojim prisustvom uveličajte ovaj skup!

Mi ne dajemo lažna obećanja, mi obećavamo da ćemo iskrenim radom i zalaganjem nastojati pokrenuti Travnik, “Travnik za sve nas.”

Iskreno Vaš,

Predsjednik OO SDP BiH Travnik Salim Šabić