Arhiva

U Vitezu u maju Prva studentska konferencija SKEI 2016

Fakultet poslovne ekonomije i Fakultet informacijskih tehnologija Sveučilišta/Univerziteta ’VITEZ’ Vitez organizira Prvu studentsku konferenciju SKEI 2016, s mešunarodnim sudjelovanjem, koja će se održati 7. i 8. svibnja 2016.godine.

Cilj Konferencije je omogućiti transfer znanja i poslovni networking za učesnike i goste: studente, profesore, gospodarstvenike, ustanove i ostale zainteresirane, a prije svega pružiti mogućnost studentima završnih godina studija, kao i diplomiranim studentima da predstave svoja istraživanja i inovativna i primjenjiva rješenja iz šireg spektra oblasti:

  1. Menadžment i marketing
  2. Poduzetništvo
  3. Financije i računovodstvo
  4. Poslovna informatika

Studenti spomenutih dvaju fakulteta, u svojim završnim radovima, već dugi niz godina istražuju, inoviraju, pružaju rješenja za određene poslovne situacije te ova konferencija omogućuje da svoja dostignuća predstave i široj javnosti, kao i da uspostave i prošire poslovne mreže korisne za njihov daljnji profesionalni razvoj.

Istraživanje može biti izazov koji neke od studenata usmjerava u pravcu razvoja akademske karijere, dok drugima pruža korisno iskustvo za rad u praksi. ,,Predstavljanje najboljih radova studenata na ovoj Konferenciji omogućuje skidanje prašine s bogate riznice znanja“, kazala je doc.dr. Jamila Jaganjac, prodekanesa Fakulteta poslovne ekonomije i koordinatorica programskih aktivnosti Konferencije.

Mogućnost sudjelovanja imaju i studenti drugih visokoškolskih ustanova, a koji, u skladu s ciljevima Konferencije, žele na ovaj način prezentirati svoje završne radove. Više informacija o ovome događaju, studentskom organizacijskom timu i partnerima događaja, na raspolaganju je na web stranici Sveučilišta/Univerziteta http://unvi.edu.ba/onama/konferencije/skei .

O bitnim detaljima i pitanjima vezanim za Prvu studentsku konferenciju, sa članovima organizacijskog tima možete komunicirati i putem Facebook stranice

https://www.facebook.com/skei2016/?fref=ts

 

Travnicki.INFO