Aktuelno

Vodeći poslovni portal u BiH na naslovnici objavio vijest o ozvaničenju saradnje Agencije DAN i kompanije Master Fashion

Vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, Akta.ba, na svojoj naslovnici jutros je objavio vijest o ozvaničenju saradnje Agencije DAN, u čijem je vlasništvu portal Travnicki.INFO, sa kompanijom Master Fashion. Tekst sa Akta.ba prenosimo u cjelosti.

Agencija za promociju DAN iz Travnika ozvaničila je saradnju sa kompanijom Master Fashion.

Kako je saopćeno, Agencija će narednih godinu dana za klijenta obavljati marketinške i IT usluge iz svog domena.

“Master Fashion” d.o.o. radi lohn poslove za inostrane kupce iz Njemačke. Radi se o poslovnim partnerima Digel AG i Ahlers koji je vlasnik licence modnog brenda Pierre Cardin kao i vlastitog brenda Baldsessarini.

Agencija DAN nastala je 2014. godine kao produkt porodičnog entuzijazma.

“Kroz godine, sklopili smo saradnje sa velikim brojem klijenata iz raznih privrednih grana, a raduje činjenica da je više od 80% njih i dalje naš klijent, ali i prijatelj. Sada, otvaramo vidike i širimo broj usluga, zadržavajući prepoznatljivi odnos prema klijentu i kvalitet. Svima onima koji su nam pružili povjerenje dugujemo zahvalnost, a svima onima koji će tek doći u našu porodicu izražavamo dobrodošlicu”, poručuju iz travničke agencije.

Akta.ba