Arhiva

Kontinuitet kvalitete znanstveno-istraživačkog rada akademskog osoblja na Sveučilištu „VITEZ“

O visokom vrednovanju znanstvenog rada akademskog osoblja na Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“ pisali smo u nekoliko navrata, a nova potvrda stigla je proteklih dana i iz uredništva znanstvenog časopisa British Journal of Education, Society & Behavioural Science.

Naime, prodekanesa Fakulteta poslovne ekonomije, doc.dr. Jamila Jaganjac pozvana je da recenzira znanstveno istraživački članak i time doprinese održavanju visokog akademskog standarda spomenutog časopisa. Rad i recenzija će biti na raspolaganju nakon objave na web stranici http://www.sciencedomain.org/issue/2054

Podsjetimo i na to kako je doc.dr. Jamila Jaganjac jedina predstavnica akademske zajednice iz BiH na listi recenzenata u uglednom međunarodnom znanstvenom časopisu China-USA Business Review.

Akademsko osoblje sa svih naših fakulteta (Poslovne ekonomije, Pravnih nauka, Informacijskih tehnologija, Zdravstvetnih studija), od prvoga dana profesionalnog angažmana u akademskoj zajednici, uključeni su u podizanje kvalitete znanstveno-istraživačkog rada, što je, uz ostalo, potkrijepljeno i njihovom prisutnošću u znanstvenim časopisima međunarodnog renomea u ulozi autora i recenzenata.

Sveučilište/Univerzitet Vitez