Transparency International
Arhiva

Kozmetika za njegu kose u Frizerskom salonu ”Hami” Travnik

Planet obuca

Oštećena ili oslabljena kosa traži sveobuhvatan tretman, a među sastojcima koji najbolje pomažu kod ovih problema sa kosom su arganovo ili makadamia ulje s dodatkom keratina.

Kako bi svojim mušterijama pružili uslugu koja obuhvata i kozmetičke proizvode za njegu kose, Frizerski salon ”HAMI” Travnik od sada u svojoj ponudi nudi Dr. Sante proizvode koji se sastoje od tri linije proizvoda: – Makadamia Hair, Argan Hair i Keratin Hair.

Makadamia linija za kosu koristi jedinstvene prednosti obnavljajućih i zaštitnih svojstava makadamia ulja, bogatog masnim kiselinama, koje zaglađuje kosu i prodire duboko u vlas. Iz frizerskog salona ”HAMI” preporučuju ovu liniju za oslabljenu kosu.

Iz ovog salona preporučuju Argan liniju za sve mušterije koje imaju problema sa oštećenom kosom. Ova linija sadrži dragocjeni prirodni sastojak, argan ulje, koji obnavlja strukturu kose iznutra i izvana.

Posebna Keratin hair linija namijenjena je za sve one koji imaju problema sa krhkom i lomljivom kosom, a proizvodi bazirani na keratinu, argininu i kolagenu spriječavaju pucanje vrhova kose i jačaju krhku kosu, pri tome joj dodajući sjaj.

Za jedan od gore navedenih tretmana ili bilo kojih savjeta u vezi vaše kose posjetite Frizerski salon ”HAMI” u Donjoj čaršiji (preko puta Šarene džamije). Svoj termin za željeni tretman možete također rezervisati na broj +38761719138.

 

Travnicki.INFO

Trebamo da znamo!