Arhiva

Marijan Vlak: Očekujem da Novi Travnik opravda ukazano povjerenje

Planet Obuca
Udruga za poticaj razvoja općine Novi Travnik “PRONT” i GNK Dinamo Zagreb organiziraju nogometni kamp u Novom Travniku koji će biti održan od 3. do 7. lipnja na Gradskom stadionu u Novom Travniku.

Selektivni kamp Dinama predstavlja dugoročnu orijentaciju zagrebačkog kluba prema talentiranim igračima iz regije. Kamp je namijenjen igračima od 6-18 godina.

Naravno da nogometni kamp iza kojeg struka jednog od najboljih europskih klubova u radu s mladim igračima pobuđuje interes u Središnjoj Bosni, ali i u cijeloj državi.

U razgovoru za naš portal direktor Dinamove škole nogometa, legendarni Marijan Vlak izjavio je da Dinamo svake godine organizira nogometne kampove po cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ali i po cijelom svijetu.

“Mi se nadamo i očekujemo veliki broj djece iz cijele Bosne i Hercegovine, da dođu u Novi Travnik i pokažu svoj talent i ljubav prema nogometu. Dinamo organizacijom nogometnih kampova dodatno popularizira klub i stječe bolji uvid u darovitost djece na ovim područjima. Imamo pozitivna iskustva sa organizatorom ovogodišnjeg Dinamovog kampa u BiH, a to je Udruga PRONT, na čelu sa Ivicom Džambas. Oni su već uložili dosta truda da sve protekne na visokom nivou. Drugačije ni ne može, sve drugo bilo bi neozbiljno. Vjerujem da će sve skupa ispasti dobro”, kaže Marijan Vlak, poznati nogometni stručnjak koji stoji na čelu najbolje omladinske škole u široj regiji.

Sa djecom će raditi ugledni treneri nogometne škole Dinamo Zagreb koji će po završetku kampa izabrati one najbolje koji će sudjelovati na završnom selektivnom Dinamovom kampu u Zagrebu.

Za više informacija o nogometnom kampu GNK Dinama pozovite broj 063/829/516.

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE

Izvor: Drukciji Radio